Nekadašnji biser Partizana potpisuje za Slogu iz Doboja

Nekadašnji biser Partizana, koji je iz Humske 2017. godine otišao u nizozemski Heerenveen za 1.7 miliona eura, u toku dana trebao bi da stigne u Doboj

27.10.2022. 12:14
  • Podijeli:
Nemanja_Mihajlovic_foto_FKPartizan-1666865672713.webp Foto: FK partizan

Sloga iz Doboja trebala bi da dobije pojačanje tokom današnjeg ili sutrašnjeg dana, a u pitanju je nekadašnji fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović.

Nekadašnji biser Partizana, koji je iz Humske 2017. godine otišao u nizozemski Heerenveen za 1.7 miliona eura, u toku dana trebao bi da stigne u Doboj na konačne pregovore i očekuje se da sve bude završeno do petka.

"Mihajlović još nije potpisao, ali tačno je da pregovaramo, nismo uspjeli da dogovorimo sve detalje. U toku dana on će stići na pregovore, pa ćemo vam više informacija moći da damo večeras ili sutra prijepodne", kazao je za MONDO trener Sloge, Zoran Ćurguz.

Mihajlović koji igra na krilnim pozicijama dijete je Rada, ali se afirmisao u Partizanu sa kojim je osvojio duplu krunu u sezoni 2016/2017., kao i Kup Srbije godinu dana ranije.

Nakon toga slijedi transfer u Heerenveen gdje uspio da se skrasi i promijenio je nekoliko klubova. Igrao je za poljsku Arkdu, turske klubove Boluspor i Belikesirspor, a posljednji klub bio mu je Spartak iz Subotice sa kojim mu je ugovor istekao u julu, te je od tada slobodan igrač.

Prije dvije godine pominjala se mogućnost njegovog povratka među crno-bijele, Mihajlović je tada i trenirao sa ekipom Partizana, ali do sardanje ipak nije došlo.

Dvadesetšestogodišnjak bi sada karijeru trebao da oživi u BIH u ekipi Sloge i ukoliko sve bude po planu Mihajlović bi već u petak trebao biti predstavljen u Doboju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()