Nejmar se potukao sa direktorom kluba u svlačionici

Svađali su se na portugalskom, a ostali igrači su morali da se umiješaju kako bi razdvojili zvijezdu kluba i sportskog direktora

13.02.2023. 10:10
  • Podijeli:
Tanjug 12.12.2022. Nejmar i Tite AP PhotoPavel Golovkin-6396ff2f23bcc.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin

Prema pisanju francuskog „RMC Sporta“ brazilski fudbaler Nejmar potukao se sa Luisom Kamposom, sportskim direktorom Pari Sen Žermena, poslije poraza od Monaka. Čuvenog Brazilca i direktora morali su da razdvajaju ostali igrači.

U lošem periodu nalazi se Pari Sen Žermen koji je najprije ispao u Kupu Francuske od Marseja, a potom i u 23. kolu francuske lige izgubio od Monaka, zbog čega u svlačionici niko nije mogao da sakrije nezadovoljstvo, a pogotovo ne Nejmar.

Brazilac nije uspio da postigne gol protiv Monaka, a Pari Sen Žermen morao je i bez Lionela Mesija, Marka Veratija i Kilijana Mbapea. Loša atmosfera eskalirala je u svlačionicu gdje su se, prema pisanju francuskog lista, sukobili Nejmar i Luis Kamposo, a poslije teških riječi je došlo do fizičkog obračuna.

Svađali su se na portugalskom, a ostali igrači su morali da se umiješaju kako bi razdvojili zvijezdu kluba i sportskog direktora.

Zbog neočekivano lošijih rezultata tima koji na papiru ima možda najjači tim u cijeloj Evropi u Pari Sen Žermenu se već neko vrijeme govori o odlasku Kristofa Galtijea, trenera kluba, kao i Luisa Kamposa koji se očigledno ne slaže sa Nejmarom, prenosi portal Dan.

Jedina dobra vijest za Parižane je ta da će Mesi i Mbape biti spremni da se vrate na teren za meč Lige šampiona protiv Bajerna, a ostaje da vidimo da li će dvije fudbalske zvijezde uspjeti da smire treću i time primire situaciju u klubu.

Iako se nije upisao u strijelce protiv Monaka, za Nejmara se ne može reći da igra lošu sezonu jer je 17 puta zatresao mrežu i upisao još 16 asistencija

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()