Navijači Vest Hema razbili glavu kapitenu Fiorentine Biragiju

Biragi pogođen tvrdim predmetom dok se spremao da izvede korner

07.06.2023. 22:10
  • Podijeli:
Cristiano Biraghi foto Reuters-6480e44185ebe.webp Foto: Reuters

Navijači Vest Hema napravili su veliki incident na finalnoj utakmici Lige konferencija protiv Fiorentine, kada su 34. minutu pogodili kapitena "ljubičastih" Kristijana Biragija u glavu tvrdim predmetom.

Biragi se u 34. minutu spremao da izvede korner, ispred tribine na kojoj su navijači iz Londona, kada su ga zasuli plastičnim čašama, ali i jednim tvrdim predmetom koji mu je raskrvario glavu. Biragi je nakon ukazane pomoći nastavio meč.

Ipak, glavni sudija Španac Karlos Del Sero odlučio je da im "progleda kroz prste" i ne isprazni tribinu.

Prema izvještajima iz Praga i tokom dana bilo je nekoliko incidenata na ujlicama glavnog grada Češke.

Rezultat posle prvog poluvremena je 0:0, a za Fiorentinu igraju Nikola MIlenković i Luka Jović, kome je u nadoknadi poništen pogodak zbog ofsajda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()