Navijači tjeraju trenera nakon prvog kiksa

Čačić odgovorio da su igrači i on od krvi i mesa, te da imaju pravo na loš dan

06.08.2022. 10:30
  • Podijeli:
ante-cacic-pixsell.jpg

Navijači Dinama tražili su od trenera Ante Čačića da odstupi nakon što su "modri" samo remizirali sa Varaždinom u prvom meču četvrtog kola HNL-a.

Hrvatski prvak je na startu sezone osvojio Superkup, ima dobre šanse da se domogne i plej-of Lige šampiona, na startu domaćeg prvenstva je vezao tri pobjede... A onda je uslijedio kiks u Varaždinu.

Iako je sastav sa Maksimira u više nego dobroj poziciji, najvatrenije klupske pristalice su se okupile ispod prozora sale u kojoj je održana konferencija za novinare nakon utakmice i uzvikivale: "Čačiću, odlazi".

- Razumijem navijače koji žele da Dinamo uvijek bude na sto dosto, ali to u sportu nije tako. Oni su naša podrška cijelo vrijeme. Uvijek je trener kriv, preuzimam odgovornost na sebe. Ipak, i naši navijači moraju razumjeti da smo od krvi i mesa i da imamo pravo na loš dan. Nismo ostvarili što smo željeli. Nismo dobro držali loptu i to je dalo šansu protivniku - izjavio je Čačić, uz konstataciju da se ekipa mora regenerisati do utorka.

Tada je na programu revanš trećeg kola kvalifikacija za evropsku elitu protiv Ludogoreca, kojeg je Dinamo kao gost savladao u Bugarskoj sa 2:1.

 

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()