Navijač utrčao sa bebom na teren i šutnuo fudbalera u međunožje

Gosti su prošli dalje nakon boljeg izvođenja jedanaesteraaca, a nakon trijumfa slavili su ispred domaćih navijača

27.03.2023. 14:55
  • Podijeli:
Caxias_navijac_foto_TW-6421893e4e0ee.webp Foto: Twitter/Central do Braga

Nerijetko smo svjedoci nezadovoljstvu koje iskazuju navijači nakon nešto lošije partije voljenog tima.

Jedna takva scena desila se na susretu brazilskog Internacionala koji je eliminisan u polufinalu državnog prvenstva od četvrtoligaša Caxiasa u brazilskoj saveznoj državi Rio Grande de Sul.

Gosti su prošli dalje nakon boljeg izvođenja jedanaesteraaca, a nakon trijumfa slavili su ispred domaćih navijača.

Naravno, to se domaćinima nije svidjelo, a vidjeli smo jednu krajnje bizarnu scenu. Na teren je utrčao navijač sa bebom u naručju. Sa leđa je prišao jednom od protivničkih fudbalera i nogom ga s leđa udario u međunožje.

Fudbaler je ostao neugodno iznenađen nakon udarca i u blagom šoku,. Ipak, intervencijom saigrača i obezbjeđenja sukob je veoma brzo smiren.

Bizarnu situaciju pogledajte u prilogu:

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()