Mlada zvijezda Liverpoola se unijela u lice kapitenu Srbije, a onda se nesportski izrugivao

Lučić se u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena našao u klinču sa Elliottom, igračem Liverpoola

19.11.2023. 15:55
  • Podijeli:
Lucic_Eliott_foto_TW Cropped-655a08a025c0c.webp Foto: Twitter/@JacobHorsfall_

Mladi engleski fudbaler Harvey Elliott nesportski se ponio tokom meča u Bačkoj Topoli.

Englezi su pobijedili Srbiju sa 3:0 u meču grupe F u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine.

Nije pomoglo susjedima, ni to što su je iz prvog tima prekomandovano nekoliko igrača, a jedan od njih bio je i Vladimir Lučić.

Lučić se u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena našao u klinču sa Elliottom, igračem Liverpoola.

Ofanzivni igrač Zvezde je izveo nekoliko dobrih driblinga i između ostalih je predriblao i Elliotta, koji je grubo reagovao i oborio Lučića tako što ga je gurnuo iako nije išao na loptu.

Tu se njihov duel nije prekinuo, pa su se ubrzo našli licem u lice, a Elliott je počeo da pravi grimase i ruga se Lučiću.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()