Mitrović se vraća u Premier ligu? Najbogatiji klub na svijetu “naciljao“ Srbina

Plan je da Mitrović dođe na pozajmicu iz Al Hilala u saradnji sa saudijskim državnim fondom, koji stoji iznad cijelog projekta velikog ulaganja u tamošnje klubove, ali i Newcastle

13.01.2024. 15:17
  • Podijeli:
Aleksandar Mitrović-655b31e6c88cb.webp Foto: Darko Vojnović / Tanjug

Golgeter reprezentacije Srbije koji nastupa za Al Hilal, Aleksandar Mitrović, mogao bi da se vrati u Premier ligu jer je za njega zainteresovan Newcastle United.

Plan je da Mitrović dođe na pozajmicu iz Al Hilala u saradnji sa saudijskim državnim fondom, koji stoji iznad cijelog projekta velikog ulaganja u tamošnje klubove, ali i Newcastlea.

Reprezentativac Srbije ove sezone briljira u dresu kluba iz Saudijske Arabije. Postigao je 25 golova na isto toliko utakmica u svim takmičenjima za Al Hilal i dodao je još pet asistencija. Ovo mu je prva sezona van Evrope.

Mitrović je već nastupao za Svrake, u periodu od 2015. do 2018. godine i može se reći da je u dresu Newcastlea imao najskromniji učinak tokom karijere.

Igrao je još i za Partizan, Anderlecht i Fulham, gdje je ostavio najdublji trag.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()