Mitrović prihvatio uvodnu kaznu zbog nasrtaja na sudiju, ali može biti gore

Engleski mediji žele da se napadač iz Srbije kazni s 10 utakmica

29.03.2023. 20:18
  • Podijeli:
aleksandar mitrovic reuters-64184a8707341.webp Foto: Reuters


Srbijanski napadač Aleksandar Mitrović prihvatio je prvobitnu kaznu od tri utakmice neigranja zbog nedoličnog ponašanja u duelu protiv Manchester Uniteda, ali to nije sve što ga čeka.

Podsjećamo, Mitrović je u duelu svog Fulhama protiv Manchester Uniteda u FA Cupu nakon crvenog kartona za saigrača Williana, nasrnuo na sudiju i odgurnuo ga.

Vidno nervozan zbog odluke sudije Chrisa Kavanagha, te je prijetio i dobacivao te ostvario fizički kontakt, što je strogo zabranjeno.

Britanski mediji i sudijski analitičari pozvali su da se Mitrović kazni i suspenzijom od 10 utakmica kako bi se igrači konačno naučili redu, no to nije slučaj. Srbijanac se odmah izvinio sudiji.

Mitrović je sada prihvatio suspenziju od tri utakmice. To je ono što je dobio u startu, zbog direktnog crvenog kartona. Tako se Mitrović neće žaliti na odluku o suspenziji na tri utakmice.

Međutim, postoji velika vjerovatnoća da će kazna biti duža od tri utakmice jer te tri utakmice pokrivaju samo crveni karton, a naknadno bi mogao dobiti kaznu od još nekoliko mečeva zabrane zbog nedoličnom ponašanju prema službeniku Nogometne asocijacije (FA).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()