Miha će biti sahranjen danas u Rimu

Oproštaj od legendarnog srpskog fudbalera počeo je u nedjelju

19.12.2022. 09:38
  • Podijeli:
Siniša Mihajlović-639df0c5e1262.webp Foto: FK Crvena zvezda

Legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović biće sahranjen danas na groblju bazilike "Santa Maria delji Anđeli e dei Martiri" u Rimu.

Sahrana počinje u 11 sati. Siniša Mihajlović je preminuo u petak u 54. godini poslije duge i teške borbe sa leukemijom.

U medija centru stadiona "Rajko Mitić" u Beogradu juče je održana komemoracija povodom smrti legendarnog srpskog fudbalera na kojoj su govorili bivši saigrači, poznanici, treneri i prijatelji.

Oproštaj od legendarnog srpskog fudbalera počeo je u nedjelju, kada su kolone Rimljana od jutra čekale ispred rimske opštine Kampidoljo kako bi odali poštu Mihajloviću. Oproštaju Italijana od legendarnog Mihe prisustvovali su i članovi Mihajlovićeve porodice.

Na sahrani u Rimu očekuje se veliki broj legendi svjetskog fudbala, kao i predstavnici FSS, Crvene zvezde, kao i Mihajlovićevi nekadašnji saigrači.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()