Messi zabrinuo: Razmišlja o prekidu igračke karijere

Messi je u ljetnom prijelaznom roku iz Paris Saint-Germaina prešao u ekipu s Floride. U 12 utakmica za klub iz Miamija postigao je 11 golova i upisao pet asistencija

26.09.2023. 11:52
  • Podijeli:
Lionel Mesi-6506ac0e02b17.webp Foto: AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez/Tanjug

Lionel Messi, as Intera iz Miamija i argentinski reprezentativac, rekao je da ne razmišlja o prekidu igračke karijere.

Messi je u ljetnom prijelaznom roku iz Paris Saint-Germaina prešao u ekipu s Floride. U 12 utakmica za klub iz Miamija postigao je 11 golova i upisao pet asistencija.

Jedan od najboljih fudbalera u historiji stigao je u Barcelonu iz Newell’s Old Boysa 2000. godine, gdje je igrao do 2021. godine, a potom je dvije sezone proveo u Paris Saint-Germainu.

“Uvijek sam razmišljao o jednoj ideji, a to je da uživam igrajući argentinski fudbal, kao svjetski prvak, za Newell’sa” rekao je Messi, koji je prošle godine s Argentinom osvojio Svjetsko prvenstvo u Kataru.

I na terenima u Americi, Messi nastavlja oduševljavati svijet svojim umijećem.

“Ne razmišljam o kraju igračke karijere. Ne razmišljam o tome što ću raditi nakon karijere. Želim raditi ono u čemu uživam. Ne razmišljam o budućnosti. Uživat ću u tome što je više moguće. Najviše volim igrati fudbal”, rekao je Messi koji s Miamijem ima ugovor do juna 2025. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()