Messi počastio kompletnu reprezentaciju Argentine: Za poklone potrošio 200.000 eura

Messi je naručio skupocjene mobitele za svakog člana ekipe, a dostavljeni su mu u stan u Parizu

02.03.2023. 13:09
  • Podijeli:
Lionel Mesi-639f63fe44280.webp Foto: AP Photo/Petr David Josek/Tanjug

Kompletna argentinska reprezentacija dobila je 35 pozlaćenih iPhonea14, a to je poklon Lionela Messija saigračima i osoblju nakon osvajanja Svjetskog prvenstva u Kataru.

Messi je naručio skupocjene mobitele za svakog člana ekipe, a dostavljeni su mu u stan u Parizu.

"Bila je čast dostaviti 35 zlatnih iPhone 14s Leu Messiju za njegove saigrače i osoblje kao poklon za pobjedu u finalu Svjetskog prvenstva," objavili su Benjamin Lyons i Indesign Gold na svojim Instagram nalozima.

Svaki telefon ima ugravirano ime igrača, broj dresa i argentinski grb, a ukupna vrijednost Messijevog poklona je 200.000 eura.

"Messi je jedan od naših najvjernijih kupaca i kontaktirao nas je prije nekoliko mjeseci nakon finala Svjetskog prvenstva. Rekao je da želi poseban poklon da proslavi nevjerovatnu pobjedu, ali nije želio uobičajeni set satova. Predložio sam mu ovo i svidjela mu se ideja", objasnio je Benjamin Lyons, izvršni direktor Indesign Golda.

Podsjetimo, Argentina je nakon penala u finalu SP-a pobijedila Francusku i po treći put je postala prvak svijeta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()