Mesi se razvodi? Navodno prevario suprugu

U braku 15 godina

25.11.2023. 14:12
  • Podijeli:
profimedia-0774616257 Antonela Roccuzzo messi antonela rokuzo mesi-64ba6ddb3f767.webp Foto: Profimedia

Jedan od najboljih fudbalera ikada - Lionel Mesi, našao se na meti brazilskih medija koji su plasirali vijest da je slavni sportista pred razvodom.

Portal "Directo do Miolo" je napisao kako je Lionel Mesi suprugu Antonelu navodno prevario sa novinarkom koja u stopu prati reprezentaciju Argentine, a zove se Sofija Martines.

 

 

Bračni par se navodno već nalazi pred razvodom, a "Directo do Miolo" otkriva da je Mesi svoju ljepšu polovinu prevario sa novinarkom koja prati fudbalsku reprezentaciju Argentine, Sofija. Ona je inače do sada više puta na društvenim mrežama objavljivala fotografije sa Mesijem.

Njihov brak, koji traje već 15 godina uvijek je važio za skladan, bez senzacija i skandala, ali natpisi da je fudbaler prevario suprugu i to sa novinarkom, nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

 

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()