Mesi nakon debija i majstorije: Ovo je važno za naš moral

"Važno je za ekipu da je pobijedila jer nismo baš u najboljoj poziciji u ligi. Znam da je ovo drugo takmičenje, ali je važno za naš moral"

22.07.2023. 10:44
  • Podijeli:
Lionel Mesi_Profimedia-64bb95a584403.webp Foto: Profimedia

Golom iz slobodnog udarca u 94. minutu protiv Kruz Azula u liga kupu, Lionel Mesi na spektakularan način počeo svoju kariejru u SAD.

Argentinac je ušao sa klupe u 54. minutu, a onda, na oduševljenje fudbalskog svijeta i navijača Intera, znanih i neznanih na stadionu, postigao je gol za pamćenje iz slobodnog udarca i pobjedu 2:1.

Poslije meča, pred kamerama "Apple TV" iznio je prve utiske nakon istorijskog debija za tim iz Majamija:

"Vrlo dobra utakmica za nas, trebao nam je ovakav meč i ovakva pobjeda pred ovim navijačima. Želim da se zahvalim svim ovim ljudima koji su došli. Prelijepo su me dočekali ovdje, osjećam se zaista sjajno i veoam sam srećan što sam im podario pobjedu".

Pred Mesijem i njegovim saigračima je komplikovan posao u nastavku sezone s obzirom na to da je Inter posljednji na tabeli istočne konferencije MLS lige. Doduše, duel protiv Kruz Azula bio je u okviru Liga Kupa, ali je trijumf sam po sebi svakako bio i te kako potreban zbog samopouzdanja svih u klubu.

"Važno je za ekipu da je pobijedila jer nismo baš u najboljoj poziciji u ligi. Znam da je ovo drugo takmičenje, ali je važno za naš moral", jasan je svjetski prvak sa Gaučosima.

O golu koji je postigao Leo je rekao:

"Znao sam da je to posljednja šansa, samo sam uradio ono što uvijek radim i srećom golman nije uspio da dohvati loptu", opisao je Argentinac svoju majstoriju kao da je to nešto najjednostavnije na svijetu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()