Martinez: Lukaku me razočarao

Argentinac nekoliko puta zvao Belgijanca, ali ovaj se nije javljao

27.07.2023. 08:20
  • Podijeli:
Lautaro Martinez Inter Kup Italije_Andrew Medichini AP Tanjug-646e77f9dfb04.webp Foto: Andrew Medichini / AP / Tanjug

Lautaro Martinez (25) u razgovoru za La Gazzettu dello Sport govorio je o bivšem saigraču Romeluu Lukakuu (30).

Podsjetimo, Lukaku je prošlu sezonu proveo na posudbi u Interu, no taj su period obilježile povrede zbog kojih je bio izvan forme. Chelsea na njega ne računa, pa belgijska zvijezda mora pronaći novu sredinu.

Lukaku je navodno pregovarao s Juventusom, iako je 2021. godine poručio da nikada neće otići u torinski klub ili Milan. Navijači Intera takav potez Belgijanca, koji je u proteklim sezonama bio heroj kluba, smatrali bi izdajom. Cijelu sagu komentirao je Martinez, ključni igrač Intera i njegov novi kapetan.

"Romelu me razočarao, istina je. Pokušao sam ga nazvati uslijed tog kaosa, ali mi se nikad nije javio, kao što se nije javio ni ostalim saigračima. Razočaran sam nakon toliko zajedničkih godina i situacija koje smo proživjeli. Međutim, to je njegov izbor. Želim mu sve najbolje, premda nisam očekivao takvo ponašanje", rekao je Martinez za Gazzettu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()