Manchester United plaća odštetnu klauzulu i “krade” Juventusovog defanzivca

Bremer je u redove Juventusa stigao iz gradskog rivala Torina za 44 miliona eura

28.03.2024. 08:40
  • Podijeli:
manchester united reuters-650ad0891d47f.webp Foto: Reuters

Manchester United spreman je da plati odštetnu klauzulu za defanzivca Juventusa Gleisona Bremera, javio je Corriere dello Sport.

Bremer je u redove Juventusa stigao iz gradskog rivala Torina za 44 miliona eura i bonuse na ljeto 2022. Corriere dello Sport piše da je prilikom nedavnog produženja ugovora sa Starom damom ugrađena odštetna klauzula od 60 miliona eura, a Juventus je u tom trenutku mislio da će ta cijena odbiti većinu zainteresovanih za defanzivca.

Međutim, prema pisanju CDS-a, u Manchesteru smatraju kako je cijena od 60 miliona eura za Bremera izuzetno prihvatljiva i čini se da će Juventus požaliti zbog odluke da u ugovor ugradi odštetnu klauzulu.

Bremer je na Apenine stigao 2018. godine iz Atletico Mineira za 5.8 milona eura. Iako je već godinama jedan od najboljih defanzivaca Serije A u reprezentaciji Brazila ne može da se izbori za mnogo minuta. Skupio je tek četiri nastupa u reprezentativnom dresu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()