Mali, a veliki klub iz Banjaluke predstavio himnu

Banjalučki fudbalski klub Naprijed predstavio je zvaničnu himnu kluba

01.11.2022. 15:09
  • Podijeli:
FK Naprijed - Foto 2-1667311624435.webp Foto: FK Naprijed

Banjalučki glumac i muzičar Darko Stojić kreirao je himnu „Za naš mali, a veliki klub“, koja će ovaj omiljeni klub mnogobrojnih generacija, pratiti na svim budućim utakmicama, u novim uspjesima i pobjedama. 

Pozitivna, motivišuća i ohrabrujuća, nova himna i video spot su na prvo slušanje oduševili poštovaoce kluba.

Rukovodstvo kluba, igrači, kao i mnogobrojni poštovaoci i navijači, uložili su velike napore, trud i rad kako bi klub dobio himnu i video spot, dostojan velikih i mnogo uspješnijih fudbalskih klubova što će sigurno ući u istoriju ovog banjalučkog kolektiva.

Predsjednik FK Naprijed Vladimir Rosić izrazio je veliko zadovoljstvo zbog činjenice da je ovaj mali, a veliki klub dobio i svoju zvaničnu himnu i video spot.

„U godini koja je iza nas, uložili smo mnogo napora kako bi FK Naprijed vratili na stare staze slave i kako bi dobili bolje uslove za sve članove kluba i mnogobrojne simpatizere. Ponosan sam na ono šta smo uradili do sad: riješili smo mnogobrojne administrativne probleme. 

Završili smo pomoćni teren sa vještačkom travom, rasvjetu na stadionu i prostor oko samog stadiona, te krenuli u izgradnju novog objekta, gdje će naši igrači dobiti moderne svlačionice i jedan multifunkcionalan objekat, koji će biti od velikog značaja za rad kluba u budućnosti. Posebno bih istakao značajne pozitivne promjene i pomake koje smo napravili u našoj Omladinskoj školi, a raduje nas veliki broj dječaka koji su nam se pridružili. 

Dosta toga je još pred nama u periodu koji dolazi, ali je svakako vrijeme i za muziku i dodatnu dozu motivacije. Upravo iz tog razloga smo se odlučili da klubu bogate tradicije poklonimo i himnu i spot, koja će naš tim i sve buduće generacije pratiti na svim budućim utakmicama. 

Naprijed nije samo fudbalski klub, Naprijed je jedan poseban kult i zdrava pozitivna sredina, u kojoj će stasavati budući uspješni naraštaji našeg grada“, istakao je Rosić .

Izrazio je veliku zahvalnost Darku Stojiću, koji je autor himne, i koji je uložio vrijeme, rad i kreativnost, kako bi nova himna bila jedinstvena i ispunjena pozitivnim i motivišućim stihovima.

„Jako sam srećan zbog toga što je „Naprijed“ nakon sedamdeset godina postojanja odlučio da dobije svoju zvaničnu himnu, a posebno sam srećan i zahvalan upravi kluba što su me kontaktirali i odlučili da budem autor tako bitne stvari. Na kraju, želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u ovom projektu“, rekao je Stojić.

„Samo naprijed, nemoj stati, „Naprijed“ Mejdan to je naše porodice stub i svako od nas će život dati za naš mali, a veliki klub“, poručuje refren himne, koja je u petak na promociji u kafe baru „Zodiak“ ugledala svjetlost dana i pokazala zašto je ovaj klub toliko omiljen za mnogobrojne igrače, poštovaoce, navijače, prošle i buduće generacije.

Pogledajte video:

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()