Maestralni Mesi postigao dva gola i bacio Ameriku u trans

U pobjedi koja je Interu donijela plasman u šesnaestinu finala ovog takmičenja Mesi je postigao dva gola i upisao asistenciju

26.07.2023. 08:05
  • Podijeli:
Tan2023-07-2604024423_4 lionel mesi inter majami AP PhotoRebecca Blackwell-64c0b5f0dc5f9.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell

Na svom debiju u dresu Intera Lionel Mesi dao je prelijep gol iz slobodnjaka, a samo par dana kasnije upisao je dva nova gola.

U drugom kolu KONKAKAF Liga kupa Inter Majami ubjedljivo je savladao Atlantu rezultatom 4:0, a junak trijumfa bio je maestralni Argentinac Lionel Mesi.

U pobjedi koja je Interu donijela plasman u šesnaestinu finala ovog takmičenja Mesi je postigao dva gola i upisao asistenciju.

Prvi put u Americi započeo je meč kao starter i svega osam minuta igre bilo mu je dovoljno da savlada golmana protivničkog tima. Zatresao je mrežu poslije sjajne asistencije Serhija Busketsa, kao nekada u Barseloni. Atlanta je tako postala jubilarni 100. rival na klupskoj sceni kojem je Mesi dao gol.

Novi gol Mesi postiže u 22. minutu. Nakon lijepe akcije Tejlor odigrava povratnu i Argentinac rutinski završava posao za 2:0.

U finišu prvog poluvremena Inter stiže do 3:0 poslije sjajnog gola Roberta Tejlora.

Isti igrač u 54. minutu postavlja konačan rezultat, a Mesi upisuje i svoju prvu asistenciju. Uposlio je Tejlora koji svojim drugim golom stavlja tačku na ovaj meč.

Naredni meč Inter Majami igra već u subotu, a protivnik je Kruz Azul.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()