Kup BiH: Formalnosti u Prijedoru i Mostaru

Tuzla siti i Velež sav posao praktično su odradili u prvim mečevima u kojima su slavili visoke pobjede

15.03.2023. 11:25
  • Podijeli:
Rudar Prijedor_Rudar Prijedor-64118d147f4c4.webp Foto: FK Rudar Prijedor

Današnji program četvrtfinala Kupa BiH ne bi trebalo da donese iznenađenja kada su u pitanju putnici u polufinale.

Jer, Tuzla siti i Velež sav posao praktično su odradili u prvim mečevima u kojima su slavili visoke pobjede.

Tuzlaci su kod kuće deklasirali Rudar Prijedor sa 5:0, tako da će današnji revanš (15 časova) biti samo formalnost.

Istina, Rudari će učiniti sve da trijumfom zaokruže uspješnu kampanju u najmasovnijem takmičenju tokom koje su eliminisali čak i Borac.

Slično će biti i u Mostaru. Rođeni su kao gosti lako uzeli mjeru Slogi, slavili sa 3:0, tako da pred svojim navijačima ne bi trebalo da imaju većih problema da ovjere prolaz među četiri najbolja tima.

Tamo je već Zrinjski, koji je dvostrukom pobjedom nad Radnikom pečatirao vizu za polufinale.

Posljednjeg putnika među četiri saznaćemo sutra, nakon što Zvijezda ugosti Željezničar. Plavi su dobili prvi susret rezultatom 2:1.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()