Krupa odlazi u najniži rang takmičenja

Klub će se ubuduće takmičiti u najnižem fudbalskom rangu, Područnoj ligi Banjaluke

26.06.2023. 14:15
  • Podijeli:
FK Krupa_FK Krupa-645fc3376edcc.webp Foto: FK Krupa

Fudbalski klub Krupa je istupila iz m:tel Prve lige Republike Srpske, pa će se u narednom periodu takmičiti u Područnoj ligi Banjaluke.

Fudbalska bomba je odjeknula Banjalukom - Krupa je odustala od takmičenja u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske.

Klub će se ubuduće takmičiti u najnižem fudbalskom rangu, Područnoj ligi Banjaluke.

Ovu informaciju je za "Mondo" potvrdio predsjednik kluba iz kanjona Vrbasa, Draško Ilić, podvukavši u razgovoru za portal da je klub primoran na ovakav potez zbog, kako tvrdi, sramnog odnosa FS BiH i FS RS prema Krupi, koji je kulminirao u proteklih nekoliko dana kada ovom klubu nakon osvajanja titule u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske nije odobrena licenca za nastup u premijerligaškom društvu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()