Kako je Edin Džeko "kupio" Leonarda Bonuccija

Bonucci nije skrivao da je oduševljen gestom kapitana Fenera

12.01.2024. 18:52
  • Podijeli:
thumbnail_FB_IMG_1705080329800-65a1764dbf233.webp Foto: Facebook

Leonardo Bonucci, fudbalski reprezentativac Italije, sinoć je postao novi igrač fenerbahčea.

Jedan od "glavnih krivaca" za transfer iskusnog stopera u redove istanbulskog velikana je Edin Džeko, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Italijanski mediji već su objavili kako je je Bonucci "prelomio" nakon sastanka sa menadžerom i Dijamantom (obojicu zastupa ista agencija).

Bonucci nije skrivao da je oduševljen gestom kapitana Fenera.

"Jutros me zvao Džeko i pozvao me na doručak. On će me sam provesti po Istanbulu, a zajedno ćemo potražiti i moj novi dom. Razgovarat će i sa školom u koju idu njegova djeca da se i moja djeca priključe istoj. Džeko je učinio da već osjećam kako je on vođa ovog tima od prvog dana", rekao je Bonucci.

Bonucci je u Azzurra upisao 121 nastup postigavši osam golova. Sa Italijom je aktuelni prvak Evrope.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()