Kakav prizor: Mesi, Buskets, Alba i Suarez ponovo zajedno na terenu

Ono što je zanimljivo, jeste da je meč na kraju završen bez pobjednika, najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

21.01.2024. 17:17
  • Podijeli:
inter majami tiktok-65ad40f6990c6.webp Foto: Tiktok/mls

Fudbaleri Intera iz Majmija gostovali su u okviru pripremnog meča reprezentaciji Salvadora, a ono što je posebno interesantno, jeste da su se prvi put u novom klubu, zajedno našli na terenu Lionel Mesi, Serhio Buskets, Đordi Alba i Luis Suarez.

Prosavljeni kvartet iz Barselone, napravio je pravi šou na terenu, a snimak jedne akcije posebno se deli na društvenim mrežama.

Naime, pomenuta četvorica, ponovo su demonstrirala "tika-taku" iz najboljih dana u Barseloni.

Alba je centrirao sa boka, Suarez je iz prve dodao do Busketsa, a ovaj u trku odigrao dupli pas sa Mesijem, koji je šutirao u dva pokušaja, ali je golman domaćina uspjeo da odbrani.

 

@mls Miami’s new big four is just starting to heat up 👀 #messi #intermiamicf #futbol #suarez #busquets #mls ♬ original sound - Major League Soccer

 


Ono što je zanimljivo, jeste da je meč na kraju završen bez pobjednika, najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()