Kakav gigant: Poznati veznjak doveo curu kući nakon provoda i pustio joj snimke svojih utakmica

Poznati fudbaleri često se iz izlaska kući vrate s atraktivnim ženama u zagrljaju

05.07.2023. 17:00
  • Podijeli:
jonjo-shelvey-64a545bd7d454.webp Foto: Instagram/Jonjo Shelvey

Jonjo Shelvey dobro je poznato lice s terena Premier lige. Aktuelni član Nottingham Foresta ozbiljan je razbijač na terenu, a s obzirom na to da je fudbaler i da mu je put ka 'srcima' djevojaka znatno olakšan, često u njegovom domu završi poneka ljepotica.
Ipak, ono što je napravio nedavno ući će u anale. Nakon provoda s Chrisom Woodom i Jessejem Lingardom, te izvjesnom Sophie zaputio se kući i napravio je poprilično zanimljivu scenu.

Ovaj 31-godišnjak je na TV-u pustio snimke svojih nastupa, a djevojka je objavila fotografiju s mjesta događaja nakon što su je optužili da laže kako se takva situacija nije desila.

Shelvey, Wood, Lingard i Sophie su sjedili na kauču i gledali su desetominuti video najboljih poteza Shelveyja dok je nosio dres Newcastlea, gdje je proveo punih sedam godina prije odlaska u Forest, prenosi sportsport.

Definitivno je Jonjo Shelvey napravio nešto što se ne viđa često. Potvrdio je još jednom kako je poseban i da nije uzalud pravi čudak, a treba napomenuti da je on već osam godina u braku.

Shelvey je karijeru počeo u Charltonu. Nastupao je potom za Liverpool, Blackpool i Swansea, da bi 2016. godine došao u Newcastle, gdje je nastupio u 202 utakmice.

U Forest je stigao nakon što je izgubio mjesto među Svrakama. Nije se međutim naigrao ni među Šumarima i nastupio je u osam utakmica. Ipak, sigurno je da bi svojim iskustvom mogao donijeti dosta u narednoj sezoni u kojoj će njegov tim imati poprilično veliki izazov u borbi za opstanak.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()