Južna tribina "niče" na stadionu Željezničara: Pomaže i FS BiH

Zeljković je zvanično obećao da će Fudbalski savez BiH podržati ovaj infrastrukturni projekt

07.12.2023. 16:14
  • Podijeli:
grbavica-osim2-anadolija.jpg

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković danas je u Banjoj Luci primio delegaciju Fudbalskog kluba Željezničar, koju su činili predsjednik Jusuf Tanović i član upravnog odbora Suad Novalić.

Kako je objavio Zeljković, razgovaralo se o planovima izgradnje južne tribine na stadionu Grbavica koja je najavljena za kraj ove godine.

Zeljković je zvanično obećao da će Fudbalski savez BiH podržati ovaj infrastrukturni projekt.

– Danas sam u Banjoj Luci primio delegaciju FK Željezničar, koju su činili predsjednik UO Jusuf Tanović i član UO Suad Novalić.

Iz prve ruke sam dobio informacije o planovima izgradnje južne tribine na stadionu Grbavica, kao i budućim planovima u pravcu kategorizacije UEFA 4.

Kao predsjednik NS/FS BiH podržavam ovu inicijativu, te pozdravljam podršku koju je pružio Kanton Sarajevo.

Podrška od strane Saveza neće izostati, te smo spremni da se zajedno sa lokalnom zajednicom i Vladom Kantona uključimo u ovaj projekat, kako bi se stvorili bolji uslovi za nastupe reprezentacije BiH – piše u objavi Zeljkovića na zvaničnoj stranici, prenosi Klix.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()