Jurio hat-trick pa nezadovoljan napustio igru, zaplakao i poručio: “Mi nismo roboti”

Olivier Giroud je pogađao dva puta u prvom dijelu, oba pogotka postigao je glavom, ali se u nastavku njegov tim potpuno “raspao”

30.10.2023. 12:04
  • Podijeli:
Olivije Žiru_Olivier Giroud_Foto Reuters-6443a2c22f6b6.webp Foto: Reuters

Napadač Milana Olivier Giroud bio je najbolji igrač Rossonera u velikom derbiju protiv Napolija, a osim dva pogotka meč je obilježio potez u drugom poluvremenu.

Francuz je pogađao dva puta u prvom dijelu, oba pogotka postigao je glavom, ali se u nastavku njegov tim potpuno “raspao”.

Napoli je stigao do poravnanja, a Giorud je igru napustio polovinom drugog poluvremena, iako je očekivao da će u ovom meču postići hat-trick.

Francuz je nezadovoljan izašao iz igre, sjeo je na frižider blizu klupe te suznih očiju promatrao dešavanja na terenu. Nakon utakmice, novinare su ga pitali da li je sve u redu, a Giroud je odgovorio da “fudbaleri nisu roboti”.

“Osjećam se razočaranim i frustriranim. Trebali smo postići tri ili četiri gola u prvom poluvremenu, ispustili smo dva boda. Moja reakcija? Mi nismo roboti! Imamo emocije i u tom momentu osjećao sam da još uvijek mogu pomoći ekipi”, rekao je napadač.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()