Juniori Željezničara sutra igraju protiv Real Madrida

Susret Reala i Željezničara se igra sutra u Madridu na stadionu Instalacion Deportiva Butarque sa početkom od 15 sati

05.03.2024. 17:17
  • Podijeli:
želejzničar_realmadrid_željezničar -65e73f8cca21b.webp Foto: FK Željezničar

Juniori Željezničara odigrat će sutra četvrtu utakmicu na međunarodnom turniru Al Abtal, a protivnik će im biti madridski Real.

Susret Reala i Željezničara se igra sutra u Madridu na stadionu Instalacion Deportiva Butarque sa početkom od 15 sati.

U prvom kolu, odigranom u novembru prošle godine, Željezničar je poražen od Benfice sa 3:0, a u drugom kolu su remizirali sa Future Falcons 0:0. Dok su u februaru poraženi od Dinama sa visokih 5:0.
U drugu rundu turnira plasirat će se prvoplasirani tim iz četiri grupe, te tri najbolje drugoplasirane ekipe. Susret sa Real Madridom je posljednji meč za Plave na Al Abtal kupu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()