Junajted naciljao portugalskog talenta: Hoće li im novi trener Liverpula pomrsiti račune?

Već se uveliko spekuliše o pojačanjima koja bi u Liverpul mogao dovesti Slot, a prema najavama iz Portugala, Nizozemac je blizu toga da ljutom rivalu ispred nosa odvede pojačanje iz snova.

13.06.2024. 11:59
  • Podijeli:
Arne Slot-646f30f56be95.webp Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino/Tanjug

​Nizozemski stručnjak Arne Slot napustio je klupu Fejenorda po završetku minule sezone i od naredne će voditi ekipu Liverpula. Izgleda da je već naciljao da pomrsi račune Mančester Junajtedu na transfer pijaci.

Nakon bolnog odlaska Jirgena Klopa sa "Ejnfilda", čelnici popularnih "Crvenih" donijeli su odluku da je Arne Slot najbolje moguće rješenje za novog trenera.

Već se uveliko spekuliše o pojačanjima koja bi u Liverpul mogao dovesti Slot, a prema najavama iz Portugala, Nizozemac je blizu toga da ljutom rivalu ispred nosa odvede pojačanje iz snova.

Naime, portugalski mediji uvjeravaju da je Liverpul blizu konačnog dogovora sa Benfikom kada je riječ o izuzetno talentovanom veznjaku, 19-godišnjem Žoau Nevešu.

Podsjećamo, Neveš je fudbaler kojeg "Crveni đavoli" prate mjesecima unazad i označili su ga kao "prijeko potrebno pojačanje" za budućnost kluba.

Ako mlada zvijezda Benfike na kraju i definitivno završi na "Ejnfildu", nema dileme da će to biti ozbiljan udarac za Junajted, posebno jer dolazi od mrskog rivala. S druge strane, navijači Liverpula ne kriju oduševljenje ovakvim raspletom, prenosi "Sportam".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()