Julijan Nagelsman i Tijeri Anri vode PSŽ naredne sezone?

Odustali od Murinja

05.06.2023. 09:17
  • Podijeli:
Julian Nagelsmann foto Reuters-641ccc8779de4.webp Foto: Reuters

Njemački fudbalski trener Julijan Nagelsman nalazi se među kandidatima za novog šefa stručnog štaba Pari Sen Žermena, prenosi francuski Ekip.

Francuski mediji navode da će aktuelni trener Pari Sen Žermena Kristof Galtije da dobije otkaz, pošto sa klubom iz Pariza nije uspio da osvoji trofej Lige šampiona. On je ove sezone osvojio titulu šampiona Francuske, ali ne i nacionalni Kup i Ligu šampiona.

Upravni odbor Pari Sen Žermena je odlučio da odustane od trenera Rome Žozea Murinja, pošto portugalski stručnjak insistira na "staromodnom fudbalu". Vlasnici "svetaca" su poručili sportskom direktoru kluba Luisu Kamposu da prekine pregovore sa trenerom Rome, pošto su bili zgroženi ponašanjem portugalskog trenera poslije finala Lige Evrope sa Seviljom kada je vrijeđao britanskog sudiju Entonija Teilora.

Nagelsman je u martu dobio otkaz u Bajernu, a trenutno je bez angažmana. Francuski mediji navode da će Nagelsman da preuzme PSŽ, a njegov prvi pomoćnik će biti legendarni francuski napadač Tijeri Anri, koji je do sada bio trener Monaka i Montreala i član stručnog štaba belgijske reprezentacije.

Francuski mediji tvrde da su Nagelsman i Anri održali sastanak sa vlasnicima Pari Sen Žermena, a u narednih nekoliko dana biće poznato da li će njih dvojica naredne sezone da vode klub iz Pariza.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()