Jarni odgovorio Petkoviću: Ja klaun? To najviše govori o njemu

Burno u HNS-u

15.02.2024. 16:31
  • Podijeli:
robert_jarni_hns -65cdcd6eb515f.webp Foto: HNS

Robert Jarni se nije medijski oglašavao otkako je buknula afera oko njegove izjave da će u današnjoj utakmici Betisa i Dinama navijati za Betis. Situacija je eskalirala do mjere da je zbog te izjave smijenjen s pozicije selektora hrvatske U-17 reprezentacije, a sada je i sam Jarni prekinuo šutnju te odgovorio Petkoviću koji ga je nazvao klaunom.

''Nisam rekao ništa loše. Nisam nikad igrao u Dinamu. Neki su krivo protumačili moje riječi pa sada kažu da to nisam smio reći jer sam selektor'', prenosi Jarnijeve riječi Estadio Deportivo koji naglašava da je Jarni rekao kako ne želi o tome detaljnije pričati, ali dodaje još jedan dio izjave: 

"Nisam rekao ništa loše, naprotiv. Rekao sam da imaju dobre igrače. Klaun? To govori najviše govori o Petkoviću."

"Pa, nego za koga ću navijati? Betis je ipak moj klub, u njemu sam proveo tri prekrasne godine, a u Dinamu nisam igrao. Ne znam ko bi mi to mogao zamjeriti. Ja sam usto i hajdukovac u srcu", rekao je Jarni u intervjuu za Večernji list.

Takva izjava uznemirila je i zvijezdu Dinama te aktualnog hrvatskog reprezentativca Brunu Petkovića, koji je Jarnija nazvao "klaunom".

"Stvarno je to rekao? Ako je tako rekao, ako to misli, onda je klaun. Ljudi koji predstavljaju hrvatsku državu, a ne navijaju za hrvatski klub, su obični klauni. Slobodno to napišite. Čovjek koji navija protiv hrvatskog kluba u Europi, a Hrvat je, to je klaun", rekao je Petković na konferenciji za medije uoči dvoboja s Betisom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()