Jandrić pred put u Sloveniju: Igrači su spremni i u dobroj formi

Dok fudbaleri marljivo treniraju na terenu, van njega sportski sektor ima pune ruke posla. Naredne sedmice u Platonovu ulicu stiže nekoliko novih igrača, kaže Jandrić.

16.06.2024. 19:02
  • Podijeli:
Borac kup Oliver Jandrić_UNA-642593668b673.webp Foto: UNA

Prva radna sedmica je iza nas, a u ponedjeljak se selimo u svoju slovenačku bazu-Terme Zreče.

Tamo će “crveno plavi” kroz seriju treeninga i tri kontrolne utakmice izbrusiti formu za novu sezonu. Oliver Jandrić, sportski direktor našeg kluba zadovoljan je odrađenim na terenu tokom uvodnoj dijela priprema.

“Zadovoljan sam kako je protekla prva radna sedmica. Igrači su stigli na pripreme u dobrj formi i voljni momenat je na maksimumu. Sada nam predstoji odlazak u Sloveniju da udarimo temelj za sve što nas čeka u nadolazećoj sezoni. Najvažnije je da nas zdravlje posluži, a uvjeren sam da će stručni štab zategnuti konce igre do prve utakmice. Malo je vremena i zato moramo naporno da radimo svakog dana.” rekao je Jandrić

Dok fudbaleri marljivo treniraju na terenu, van njega sportski sektor ima pune ruke posla. Naredne sedmice u Platonovu ulicu stiže nekoliko novih igrača, kaže Jandrić.

“Uveliko radimo na formiranju igračkog kadra. U završnim smo pregovorima sa pet -šest igrača koji bi u toku naredne sedmice trebalo da parafiraju ugovor sa našim klubom. Oni dolaze u Banjaluku na medicinske preglede, a potom bi trebalo da se priključe ekipi na pripremama u Sloveniji.”, kaže Jandrić

Naša ekipa tako bi trebalo da dobije pojačanja u svim linijama tima.

“Radi se o fudbalerima koji igraju u veznom redu, štoperu, te napadaču i igraču koji pokriva krilne pozicije. Ako sve bude kako treba uvjeren sam da će ta grupa igrača biti pravo pojačanje za našu ekipu.

Ono što nas posebno raduje je da smo praktično zadržali okosnicu šampionske generacije na okupu, a cilj nam je da budemo još bolji nego naredne sezone.” kaže Jandrić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()