CIK BiH podsjetio: U ponoć ističe rok za prijavu na konkurs

Do sada je apliciralo više od 9.000 kandidata

28.06.2024. 12:36
  • Podijeli:
cikbih-tabla-cikbih.jpg

Centralna izborna komisija BiH saopštila je da u ponoć ističe rok za prijavu na konkurs za imenovanje predsjednika biračkih odbora i njihovih zamjenika u osnovnim izbornim jedinicama.

"Do sada je apliciralo više od 9.000 kandidata, dok oko 1.000 lica nije završilo postupak apliciranja, pa ih ovim putem pozivamo da završe proces prijave na konkurs, kao i druge zainteresovane da se prijave", naveli su iz Komisije.

Prijave na konkurs sa potrebnim dokazima o ispunjavanju uslova, kandidati dostavljaju CIK-u elektronski, putem portala e-Izbori i aplikacije "Prijava za rad u biračkim odborima /predsjednici/zamjenici/" koji se nalaze na interent stranici CIK BiH www.izbori.ba.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()