Iznenađenje na JNA: Partizan izgubio od Napretka

Trenutak odluke dogodio se u 33. minutu meča, kada je Andrija Majdevac kaznio sve promašaje Partizana do tada i iskoristio gužvu u kaznenom prostoru, te matirao Jovanovića za 0:1.

13.03.2024. 18:58
  • Podijeli:
Partizan Natho-65f1e94e45fa8.webp Foto: FK Partizan

Veliko iznenađenje viđeno je ovog popodneva u Humskoj. Lider Superlige Srbije, Partizan poražen je od Napretka sa minimalnih 1:0 i tako više nema sve u svojim rukama kada je riječ o šampionskoj trci sa Crvenom zvezdom.

Trenutak odluke dogodio se u 33. minutu meča, kada je Andrija Majdevac kaznio sve promašaje Partizana do tada i iskoristio gužvu u kaznenom prostoru, te matirao Jovanovića za 0:1.

Ispromašivao se do tada mladi Samed Baždar, a sa promašajima crno-bijelih nisu prestali ni u nastavku meča.

Ređale su se prilike pred golom gostiju iz Kruševca, a do kraja poluvremena vrijedno je izdvojiti i onu Stojkovića, kada bek Partizana sa par metara pogađa pravo u golmana.

Drugo poluvrijeme očekivano je donijelo i još veći pritisak čete Igora Duljaja, ali kao da je gol Vladimira Savića ovog popodneva bio začaran.

Odmah je u 47. šansu propustio Kalulu, a onda su se ređali stativa Baždara u 55. te i prečka Zahida samo 8 minuta nakon toga, piše "Srpskainfo".

Imao je Parni valjak inicijativu i tokom ostatka susreta, ali bez realizacije, te su izabranici Vladimira Gaćinovića odnijeli cijeli plijen iz Humske i dodatno “zakomplikovali” borbu za titulu.

Gaćinović očigledno zna “kako igrati” protiv crno-bijelih, pošto mu je ovo bio treći trijumf nad Partizanom, sa tri različita kluba.

Partizan je ovim kiksom ostao na 60 bodova, bodom više od vječitog rivala Crvene zvezde, ali i sa utakmicom više. Crvena zvezda će imati priliku da preuzme mjesto lidera već od 19 časova kada gostuje u Nišu ekipi Radničkog.

U narednom kolu Partizan će ponovo u goste, ovog puta Mladosti iz Lučana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()