Inzagi bi mogao da dobije otkaz u Interu

Ako ne izbori četvrtfinale Lige šampiona

12.03.2023. 13:30
  • Podijeli:
Simone Inzagi-1665662226544.webp Foto: Profimedia

Trener fudbalera Intera Simone Inzagi mogao bi da dobije otkaz ako milanski klub ne izbori plasman u četvrtfinale Lige šampiona, prenosi italijanski list "Korijere dela Sera".

Italijanski dnevnik navodi da je rukovodstvo Intera nezadovoljno rezultatima i igrom tima u posljednjih nekoliko nedjelja. Klub iz Milana je u posljednja tri kola zabilježio dva poraza i to od Bolonje (0:1) i Specije (1:2).

"Inter je uradio sve što je potrebno za pobjedu, ali brojne šanse i neiskorišćen penal uticali su na poraz od Specije. Fudbaleri Intera ne vjeruju treneru, a prvi put je poljuljano povjerenje igrača u Inzagija, pošto Inter prošle sezone nije osvojio Skudeto, iako je za to imao velike šanse", navodi italijanski list.

Inter je prvom meču osmine finala Lige šampiona pobijedio Porto 1:0, a revanš duel je naredne nedjelje u Portugaliji.

"Inzagiju slijedi otkaz ako Inter ne dođe do četvrtfinala Lige šampiona. Interu potom slijedi i derbi sa Juventusom. Odnosi između igrača su se naglo pogoršali. Naročito je pod sumnjom odnos Romelua Lukakua i Lautara Martineza, a Marselo Brozović, koji se smatrao ključnim igračem, ne osjeća se komotno nakon pošto je izgubio mjesto u startnoj postavi od Hakana Čalhanoglua", zaključuje se u tekstu italijanskog dnevnika.

Inzagi je preuzeo Inter u junu 2021. godine. Milanski klub se trenutno nalazi na drugom mjestu na tabeli Serije A sa 18 bodova manje od prvoplasiranog Napolija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()