Inter prekinuo crni niz, probudio se Lukaku!

Lukaku postigaoprvi gol iz igre nakon 253 dana posta

23.04.2023. 15:27
  • Podijeli:
Romelo Lukaku foto Tanjug:Marco Bucco:LaPresse via AP-6445320054ba0.webp Foto: Tanjug/Marco Bucco/LaPresse via AP

Fudbaleri Intera savladali su Empoli rezultatom 3:0 u meču 31. kola Serije A.

"Nerazuri" su sa ovom pobjedom prekinuli niz od pet poraza, a sve zahvaljujući Romelu Lukakuu koji je po prvi put ove sezone postigao dva gola na jednom meču.

Poslije prvih 45 minuta bez golova, belgijski napadač se razigrao u nastavku i načeo protivnika u 48. minutu, a potom postigao još jedan gol na 15-ak minuta do kraja.

Lukaku je na ovom meču postigao svoj prvi gol iz igre nakon 253 dana posta i meča protiv Lećea 13. avgusta prošle godine, piše B92.

Uz to, učestvovao je i u trećem golu kada je asistirao rezervisti Lautaru Martinesu za 15. gol u Seriji A za Argentinca. Džeko je meč odgledao sa klupe.

Inter je posle ove pobede pretekao Milan, sa kojim se sastaju u polufinalu Lige šampiona, na petom mjestu sa bodom viška od gradskog rivala koji ima meč manje. Empoli je 15. sa šest bodova više od Verone koja je prva ispod crte.

U narednom kolu Inter dočekuje Lacio, dok će Empoli na gostovanje Sasuolu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()