Imate li tri sata slobodnog vremena viška, toliko vam treba da pregledate sve Ronaldove golove

Ronaldo je profesionalnu karijeru počeo 2002. godine, a tokom 22-godišnje karijere protkane uspjesima je postigao čak 873 pogotka i najbolji je strijelac u historiji nogometa

06.02.2024. 14:25
  • Podijeli:
kristijano ronaldo, 26 dec 2023 - profimedia-65910c3381421.webp Foto: Profimedia

Jedan od najboljih nogometaša u historiji Cristiano Ronaldo je jučer proslavio 39. rođendan, a o kakvom igraču se radi dovoljno govori činjenica da vam trebaju tri sata da pregledate sve pogotke koje je on postigao tokom karijere.

Ronaldo je profesionalnu karijeru počeo 2002. godine, a tokom 22-godišnje karijere protkane uspjesima je postigao čak 873 pogotka i najbolji je strijelac u historiji nogometa.

Tokom karijere koja još uvijek traje Ronaldo je igrao za Sporting Lisabon, Manchester United, Real Madrid i Juventus, a danas još uvijek na vrhunskom nivou igra u Al-Nassru.

Najviše golova postigao je u dresu Reala, čak 450. Za Manchester United 145, za Juventus 101, za Al-Nassr 44, a za Sporting 5.
U dresu Portugala je postigao 128 pogodaka i svjetski je rekorder u kategoriji reprezentativnih strijelaca.

Sve pogotke tokom skoro trosatnog videa možete pogledati u kompilaciji koju je napravilo korisnik X-a TotalCristiano.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()