Igrači Reala se žalili na hrvački zahvat Viniciusa, sudija im rekao: To je bio start za crveni karton

Barca na kraju ipak slavila u Madridu

03.03.2023. 22:12
  • Podijeli:
de jong vini reuters-6401cb569d3aa.webp Foto: Reuters

Prva utakmica polufinala Kupa kralja koja se igrala sinoć završila je pobjedom Barce nad Realom rezultatom 1:0. Loša igra, ali i manjak prilika ono što će se pamtiti.

Ipak španski mediji su nakon utakmice uputili kritike i glavnom sudiji Martinezu Munueri, koji je trebao isključiti Viniciusa Juniora nakon jednog hrvačkog zahvata nad Frankiejom de Jongom.

Naime, kamere su snimile razgovor Edera Militaoa koji se žalio sudiji na žuti karton koji je zbog tog starta dobio Vinicius Junior. Militao je tom prilikom pitao zašto je start za žuti karton, a sudija mu je odgovorio:

"Eder, slušaj me, to je bio start za crveni, ok? Uhvatio ga je za vrat i bacio na pod."

Pogledajte video pa prosudite sami:

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()