Iako je Junajted veliki autsajder: Ten Hag optimističan pred finale FA kupa protiv Sitija

Menadžer je najavio da će njegova ekipa učiniti sve da sezonu završi sa trofejom FA kupa.

17.05.2024. 14:20
  • Podijeli:
Erik ten Hag-6506e11ec04e3.webp Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/Tanjug

Nakon pobjede nad Njukaslom, u posljednjoj utakmici sezone na ''Old Trafordu'', navijačima Mančester junajteda obratio se Erik Ten Hag.

Menadžer je najavio da će njegova ekipa učiniti sve da sezonu završi sa trofejom FA kupa.

Rival će biti najteži mogući u ovom trenutku, Mančester siti.

''Želim da vam zahvalim na podršci tokom sezone. Ova sezona nije bila laka. Jedna stvar je bila konstantna, a to je vaša podrška. Ovo još nije gotovo. Idemo u Brajton, pa onda na Vembli. Obećavam da će ovi fudbaleri dati sve od sebe da donesu trofej na 'Old traford''', rekao je Ten Hag.

Mančester junajted je pred posljednje kolo Premijer lige na osmom mjestu.

Meč za trofej FA kupa čeka ga 25. maja na ''Vembliju''.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()