I Perišić na meti klubova iz Saudijske Arabije

Mame evropske fudbalere milionima

16.06.2023. 09:24
  • Podijeli:
Ivan Perisic_Goran Stanzl_Pixsell-1663844645016.webp Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon što su klubovi iz Saudijske Arabije u više navrata stavljali ponude pred Luku Modrića, sada je njihova meta postao i Ivan Perišić.

Hrvatski reprezentativac je nezadovoljan u Tottenhamu i htio bi napustiti London, a čelnici Al-Hilala voljeli bi ga dovesti u svoj klub.

Zasad nije poznato kakvu ponudu su spremili, ali turski novinar Ekrem Konur tvrdi da su pokrenuti prvi kontakti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()