I Lukaku bi mogao u Saudijsku Arabiju

Od kada je na klupu Rome sjeo Danijele de Rosi, Vučica se digla, ali je Belgijanac pao

04.04.2024. 12:37
  • Podijeli:
lukaku roma twitter-64f092bde2aeb.webp Foto: Twitter

Romelu Lukaku pokušava da se nametne u Romi, ali je ponovo upao u krizu. Sve vodi ka tome da kurpulentni Belgijanac polako završava sa vrhunskim fudbalom u Evropi, ali tu je alternativa u vidu Saudijske Arabije.

Od kada je na klupu Rome sjeo Danijele de Rosi, Vučica se digla, ali je Belgijanac pao. Postigao je samo tri gola za četiri mjeseca i postavlja se pitanje da li Roma uopšte treba da ga zadrži.

S obzirom da je on i dalje igrač Čelsija Roma da bi ga trajno zadržala, moraće otprilike da izdvoji oko 80 miliona evra, što za obeštećenje, što za platu trogodišnjeg ugovora. A utisak je da u Rimu nisu raspoloženi za takvu kombinaciju.

A kako je praktično gotovo između Lukakua i Čelzija, jasno je da i ''Stamford Bridž'' ispada kao opcija. Kao i Evropa, jer teško da bi neko potrošio 80 miliona za napadača u ozbiljnom padu. Ali zato takvih ima u Saudijskoj Arabiji.

Za njih ne bi bio pretjerani problem da Čelziju isplate željeni iznos od 40-50 miliona evra i da mu ponudi lukrativan ugovor. Sva je prilika da ćemo uskoro i Belgijanca gledati u Saudi Pro Ligi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()