"Hladan tuš" Totenhemu, Sporting na čelu grupe

Totenhem se poprilično namučio protiv Sportinga u drugom kolu Lige šampiona i na kraju dobio "hladan tuš" i poraz od 2:0

13.09.2022. 20:54
  • Podijeli:
Sporting Totenhem_Tanjug AP.jpg Foto: Tanjug-AP

Sporting je time iskočio na čelo Grupe D sa dvije pobjede u dva meča, dok je Totenhem ostao sa tri postignuta boda.

Spursi su napadali tokom većine prvog poluvremena, ali su ostavljali mnogo prostora za kontru protivnika koji je to objeručke prihvatao, prenosi B92.

Bilo je prilika, ali ne i golova, sve do 43. minuta kada je Rišarlison zatresao mrežu.

Ipak, pogodak je poništen zbog ofsajda, da bi nekoliko minuta kasnije Markus Edvards, koji je ponikao u Totenhemovoj školi, izuzetnim prodorom umalo pogodio za 1:0.

Drugo poluvrijeme počelo je dobrom prilikom za Emersona, ali se rezultat nije mijenjao. Gosti su češće napadali, ali je domaćin imao šanse.

Ulazak u posljednju trećinu utakmice obilježilo je pritisak ekipe iz Lisabona, a Loris je briljirao.

Djelovalo je kao da Portugalci hoće pobjedu, a da su izabranici Antonija Kontea zadovoljni remijem. I to je hrabrijem donijelo pobjedu!

Poslije nove sjajne odbrane Lorisa lopta je otišla u korner, a Paulinjo se izuzetno snašao u kaznenom rivala za opšte slavlje u Lisabonu.

Tu, međutim, nije bio kraj mukama "pijevaca".

Samo nekoliko minuta kasnije Artur Gomeš, rezervista i debitant, posramio je cijeli desni bok londonske ekipe.

Prodor koji će se prepričavati i onda rutinska završnica za 2:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()