Hesus uporedio Nejmara i Ronalda: Prioriteti u životu su im različiti

On je kao čovjek sjajan, a kao igrač fantastičan, rekao je trener Al Hilala

16.01.2024. 11:48
  • Podijeli:
Neymar-64fc215ede9ba.webp Foto: Retuers

Brazilski fudbaler Nejmar se oporavlja od teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata koljena, ali to ne znači da se njegov stil života ne prati i da se o njemu ne priča.

Trener Al Hilala Horhe Hesus uporedio je Brazilca sa znatno starijim Kristijanom Ronaldom, i time pokazao svoju zabrinutost za njega kao fudbalera, ali ne i kao čoveka.

"Kristijano Ronaldo ima više strasti za fudbal i on mu je prioritet u životu. Nejmar ima više strasti za druge stvari i te druge stvari, odnosno svoj privatan život, stavlja kao prioritet. Kao igrač on je i dalje fantastičan. I kao čovjek je sjajan, a u to sam se uvjerio tokom mjesec i po dana zajedničkog rada. Iznenadio me je pozitivno u svemu",  izjavio je Horhe.

Trener je objasnio koliko je Nejmarova povreda koljena uticala na tim:

"Prije svega, nisam imao sreće uopšte. Zašto? Nikada ranije nisam radio sa Nejmarom. Radili smo mjesec i po dana i neobično je da se to osjeti u kvalitetu. Mi smo ga izgubili, makar u napadu. On je lako dijete za treniranje, on je veoma dobar i pun razumjevanja".

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()