Halilhodžić ima novu ponudu za selektorsku poziciju, kontaktirali su ga novinari, evo šta je rekao

Francuski Goal navodi da je Vahid Halilhodžić jedan od kandidata da se vrati na klupu Alžira

29.01.2024. 22:10
  • Podijeli:
halilhodžić_pixsell-6564c41d321d9.webp Foto: Pixsell

Vahid Halilhodžić trenutno je bez posla i nije radio više od godinu dana, sada se ponovo aktualizira priča o njegovom povratku trenerskom poslu.

Selektor Alžira Djamel Belmadi vjerojatno provodi svoje posljednje dane kao selekto rAlžira. Čak i ako još nije postignut službeni sporazum o raskidu ugovora, trener afričkog prvaka iz 2019. vrlo će vjerojatno napustiti svoje mjesto i mjesto prepustiti drugom treneru.

Francuski Goal navodi da je Vahid Halilhodžić jedan od kandidata da se vrati na klupu Alžira.

“Trenutno imam desetak ponuda. Nikada u životu nisam imao toliko. Saslušat ću sve” odgovorio je 71-godišnjak rođen u Jablanici.

Halilhodžić je vodio sa klupe selekciju Alžira u periodu od 2011. do 2014. godine i tada je odveo ovu afričku reprezetaciju na Mundijal, gdje je ostvario plasman u osminu finala, ali su tamo zaustavljeni od favorizovane Njemačke.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()