Haland ljut i pored debija iz snova: Sra*e, mogao sam da postignem het-trik

Norvežanin najmanje dva gola dao na debiju u Bundesligi, Ligi šampiona i Premijer ligi

07.08.2022. 21:20
  • Podijeli:
erling-haland-newscom-pixsell.jpg

Fudbaleri Mančester sitija odbranu titule u Premijer ligi počeli su gostujućom pobjedom protiv Vest Hema sa 2:0, u utakmici koju je obilježio nestvarni Erling Haland, strijelac oba gola.

Neverovatan je podatak da je Norvežanin najmanje po dva pogotka postigao na debiju u Bundesligi, Ligi šampiona i sada Premijer ligi.

Ljetošnje pojačanje "građana" iz Borusije Dortmund u u premijeri na Ostrvu je ukrao svjetla pozornice, već po navici. Četa Pepa Gvardiole je dominirala na "London stadionu", 75 odsto vremena imala loptu u posjedu, mada i samo dva udarca u okvir gola "čekićara".

Da oni završe u mreži pobrinuo se Haland. Prvo je u 36. minutu sa bijele tačke donio prednost svom timu i to nakon što je izborio najstrožu kaznu. Mladi napadač je tačku na i stavio u 65. minutu, preciznim udarcem iz situacije "jedan na jedan".

 

"Sra*e, mogao sam da postignem het-trik", ispalio je prvo Haland.

Potom se izvinio i nasmijao pa dodao:

"Sve je bilo dobro. Posebno mi je bilo bitno da je tata Alfi došao na meč. to je trenutak ponosa za mene i moju porodicu", skroman je Haland.

 

 

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1-41886"));

 

 

 

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()