Hadžikadunić dobio novog trenera u HSV-u

HSV je 12. februara otpustio trenera Tima Waltera i njegove pomoćnike

20.02.2024. 19:14
  • Podijeli:
denis_hadzikadunic - ns bih-1664804745503.webp Foto: NS BiH

Steffen Baumgart, donedavni trener Kelna, novi je strateg HSV-a, potvrdio je njemački klub na svojoj web stranici.

"Cilj je jasan, ne moramo oko njega pričati - promocija u Bundesligu", poručio je 52-godišnjak tokom predstavljanja u klubu za koji igra i reprezentativac Bosne i Hercegovine Dennis Hadžikadunić.

HSV je 12. februara otpustio trenera Tima Waltera i njegove pomoćnike.

Dolazak novog trenera možda je i nova šansa za Hadžikadunića, s obzirom na to da je u posljednje vrijeme manje igrao. Ukupno pet mečeva ove sezone je odgledao s klupe. Počeo je 12 puta.

HSV je trenutno trećeplasirani tim drugog ranga njemačkog fudbala. Direktan plasman u Bundesligu osigurat će dvije prvoplasirane ekipe, a trećeplasirani će razigravati s timom koji u eliti zauzme 16. poziciju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()