Hadžibegić o poplavama u Krajini: Sve se može nadoknaditi osim života, on je najbitniji

Selektor "Zmajeva" posebno pohvalio i uspjehe Lane Pudar, Džanana Muse, Benjamina Tahirovića i Edina Džeke

19.05.2023. 15:11
  • Podijeli:
Faruk Hadžibegić 7_FSBiH-640f6180ec400.webp Foto: Fudbalski savez BiH

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Faruk Hadžibegić izrazio je suosjećanje sa ljudima koji su pogođeni u poplavama u BiH, posebno Krajini.

“Svi zajedno suosjećamo sa njima, a moje lične zelje su da ne bude ličnih tragedija, jer se sve materijalno moze nadoknaditi i hoće, uz pomoć dobrih ljudi, koji su uvijek tu za nase ljude u nevolji. Sve se može nadoknaditi, osim života, a on je najbitniji.”, napisao je Hadžibegić.

Drugi dio Hadžibegićeve objave vezan je za sportske uspjehe Bosne i Hercegovine i individualnih sportista.

“Druge vijesti nam donose pozitivne priče i ponosan sam, jer su u glavnim ulogama naši sportisti i zato bih iskoristio ovu priliku da čestitam našoj Lani Pudar na olimpijskoj normi. Nevjerovatna je. Čestitam i našem Džananu Musi, na izborenom final-fouru sa Real Madridom i na činjenici da je izabran u najbolju petorku. I on je, svojim igrama i ponašanjem svima nama na ponos. I na kraju, čestitam svojim igračima Benjaminu Tahiroviću i kapitenu Edinu Džeki plasman u finala najvećih klupskih takmičenja. Benjamin je naša svjetla budućnost, a Edin naš najveći fudbalski ambasador. Obojici želim da na okupljanje dođu kao prvaci Evrope. Bosna i Hercegovina se ima čime ponositi!“, napisao je selektor Hadžibegić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()