Haaland: Izvući ćemo pouku iz poraza protiv Wolverhamptona

Prvaci zabilježili prvi poraz u sezoni

02.10.2023. 10:52
  • Podijeli:
erling haaland reuters-651a662e5f2bc.webp Foto: Reuters

Fudbaler Manchester Cityja Erling Haaland nagovijestio je da će Građani učiniti sve da izbjegnu neuspjehe u narednom periodu.

Ekipa Pepa Guardiole poklekla je od Wolverhamptona u sedmom kolu Premier lige, pošto su Wolvesi slavili 2:1.

Manchester City je tako pokvario do tada besprijekoran nastup u prvenstvu, pošto je poražen nakon šest uzastopnih trijumfa.

Haaland je tokom cijele utakmice vodio je duele s protivničkim stoperima, prvenstveno veteranom Craigom Dawsonom.

“Uvijek sam zahvalan na podršci navijača. Izvući ćemo pouke iz poraza protiv Wolvesa i pobrinut ćemo se da budemo bolji u sljedećim utakmicama“, napisao je Norvežanin na društvenim mrežama.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()