Guardiola: Popili smo sav alkohol i 40 sati kasnije pokazali zašto smo prvaci

Građani u zaostaloj utakmici podijelili bodove protiv Brightona

25.05.2023. 10:40
  • Podijeli:
guardiola reuters-646f18c29984e.webp Foto: Reuters

Manchester City osvojio je bod u gostima kod Brightona (1:1) u zaostaloj utakmici 32. kola Premier lige.

Kao što je poznato City je ranije osigurao naslov prvaka ispred Arsenala, a trener Pep Guardiola nakon remija s Brightonom otkrio je kako su slavili trofej.

"Fantastična utakmica, čestitam Brightonu na zasluženom plasmanu u Evropa ligu i utakmici kojoj su odigrali", izjavio je Guardiola za Sky Sports pa nastavio:

"Mislim da smo popili sav alkohol u Manchesteru pa 40 sati kasnije pokazali zašto smo prvaci. Nisam primijetio pad u našem intenzitetu i ostvarivanju ideje igre. To mi ponovo pokazuje što smo napravili ove sezone. Pobijedili smo na terenu, niko nam ništa nije poklonio."

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()