Fudbaleri Tuzle i Sloge prvi izlaze na teren: Danas nastavak PL BiH

Dva susreta 18. kola PL BiH igraju se danas

16.12.2023. 08:29
  • Podijeli:
Lopta Premijer liga-6438fe314fb08.webp Foto: Pixabay

Tuzla na Tušnju dočekuje Slogu Meridian, dok će se u Gabeli sastati GOŠK i Željezničar.

Fudbaleri Tuzle i Sloge odigraće prvi meč današnjeg programa.

Ekipa Tuzlaka se nalazi na pretposljednjoj poziciji sa 16 bodova. Tuzla je proteklog vikenda izgubila u Konjicu od Igmana sa 0:2. Sloga zauzima sjajno peto mjesto sa 27 bodova. Ekipa iz Doboja je u prethodnom kolu slavila protiv Posušja rezultatom 1:0.

GOŠK će u Gabeli odmjeriti snage sa Željom.

Željezničar je blagi favorit. Ekipa GOŠK-a je trenutno na 10. mjestu sa 17 bodova. Tim iz Gabele je u prethodnom kolu izgubio od Sarajeva sa 0:3. Fudbaleri Željezničara su osmi sa 19 bodova. Plavi su u 17. kolu na svom terenu poraženi od Veleža s 0:1.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()