Fudbaler šokiran luksuzom u kakvom se ide na gostovanje u Arabiji

Dok je šetao avionom Nigerijac nije mogao prestati izgovarati “wow“ i samo to je dovoljno za opisati koliko je bio oduševljen uvjetima u kojima putuje

28.06.2023. 09:19
  • Podijeli:
Saudija_luksuz_foto_TW-649aa68b9e27e.webp Foto: Twitter/@photosofootball

Bivši igrač Manchester Uniteda i nigerijski reprezentativac Odion Ighalo trenutačno je igrač Al-Hilala.

Iskusni napadač završio je proteklu sezonu kao treći strijelac lige, a sad je navijačima diljem svijeta otkrio u kakvom luksuzu igrači koji odu u Saudijsku Arabiju uživaju. Naime, objavio je na društvenim mrežama video privatnog zrakoplova kojim ekipa putuje na gostujuće utakmice.

Taj je avion navodno koštao 173 milijuna funti i inače ga koristi princ Alwaleed bin Talal, saudijski milijarder i veliki navijač Al-Hilala.

Fotografije koje je objavio Ighalo otkrivaju kako su iz Boeinga 747-400 izvučene sve sjedalice kako bi ih se nadomjestilo puno luksuznijim komadima namještaja, uključujući ogromnu blagovaonicu i zlatni tron.

Dok je šetao avionom Nigerijac nije mogao prestati izgovarati “wow“ i samo to je dovoljno za opisati koliko je bio oduševljen uvjetima u kojima putuje.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()