Fiorentina i AZ Alkmar u polufinalu Lige konferencija

Viola je na domaćem terenu poražena sa 2:3, dok je AZ stigao 2:0 i poslije penala izbacio Anderleht

20.04.2023. 22:00
  • Podijeli:
Fiorentina v Lech Poznan foto Reuters-6441996764ab2.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Fiorentine plasirali su se u polufinale Lige konferencija, pošto su na domaćem terenu izgubili od ekipe Leha iz Poznanja sa 3:2 (0:1) u utakmici četvrtfinala.

Golove za domaću ekipu su postigli Rikardo Sotil u 78. minutu i Gaetano Catrovili u 92. minutu.

Precizni za goste su bili Afonso Susa u 9. minutu, Kristofer Velde u 64. minutu i Artur Sobeh u 69. minutu.

U prvom meču odigranom u Poljskoj, pobjedu je odneo italijanski tim rezultatom 4:1.

Fudbaleri AZ Alkmara plasirali su se u polufinale Lige konferencija nakon pobjede nad Anderlehtom, poslije penala ukupnim rezultatom 6:1.

Nakon 120 minuta rezultat je bio 2:0 za holandsku ekipu i pošto je prvi meč završen istim rezultatom u korist Anderlehta u Belgiji, šutirani su penali.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()