Filmska drama: Dinamo bez Lige šampiona

Zagrepčani će u plej-of za Ligu Evrope, na megdan praškoj Sparti

20.08.2023. 08:43
  • Podijeli:
AEK Dinamo_Profimedia-64e1b4c35e43b.webp Foto: Profimedia

AEK je u Atini nakon filmske drame izbacio Dinamo iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a heroj je postao upravo bivši igrač Modrih Domagoj Vida.

On je u 100. minutu utakmice postigao gol poslije promašenog penala Levija Garsije i sa 2:2 (ukupno 4:3) grčki sastav je prošao u plej-of za elitu gdje ga čeka Antverpen.

Zagrepčani će u plej-of za Ligu Evrope, na megdan praškoj Sparti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()